Kako vašemu otroku pokazati, da ga imate radi in da mu nekaj pomenite. Zakaj mu ne bi podarili otroške pravljice, ki bo izdelana prav posebej zanj? Mali junaki vam namreč omogočajo, da izdelate knjižico, v kateri bo glavnega junaka igral vaš sin oziroma hčerkica. Knjižica mu bo prav zagotovo prinesla nasmeh na njegov obraz. Vi pa mu boste s tem pokazali kako zelo radi ga imate.

Kmalu bo prišel tudi čas obdarovanj. Zakaj ne bi otroku, vnuku, vnukinji namesto običajnih igračk podarili knjižico, v kateri bo on oziroma ona nastopal kot glavni junak? Pravljica bo tudi izdelana posebej po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi vsebinami, poleg tega pa glavnemu junaku na slikanicah spremeni videz tako, da bo ustrezal izgledu vašega malčka. Spremenite mu lahko torej barvo las, oči, obliko frizure, mu nadenete očala in dodate pegice.

Vašega otroka boste tako prek otroške pravljice lahko naučili, kako odreagirati v različnih življenjskih situacijah in se spoprijeti z različnimi težavami. S tem mu boste pomagali pri ustvarjanju njihove samopodobe. Če jih boste namreč v pravljici opisovali kot pozitivnega, bo otrok to ponotranjil in bo prenesel v svoje resnično življenje.

Povrh vseh teh dobrih lastnosti, ki jih lahko otroške pravljice doprinesejo k razvoju otroka, pa boste, medtem ko mu boste prebirali zgodbice, z njim kvalitetno preživeli čas. Z njim se boste povezali in tako ustvarili odnos, o katerem sanjajo vsi starši tega sveta.

Zakaj ne bi torej kliknili na spletno stran https://malijunaki.si/ in ta trenutek ustvarili unikatno otroško pravljico, ki bo kot nalašč za vašega otroka. Kako zelo ponosen bo na to, da ima svojo lastno knjižico, poimenovano po njegovem imenu in v kateri nastopa on sam. Zgodbice ga bodo naučile veliko novega, naučil se bo osnovnih vrednot in spretnosti, ki jih bo potreboval skozi svoje celotno življenje. Nikar ne oklevajte privoščite vašemu otroku otroško pravljico.