Vsak izmed nas se veseli obiska kakega sejma ali podobnih predstavitev, kjer različna podjetja predstavljajo svoje izdelke in storitve, saj vedno dobimo kaj, kar dela reklamo podjetju. Najbolj pa se veselimo praktičnih stvari, kot so npr. kemični svinčniki, blokci,  zapestnice vseh vrst in barv, ovratni trakovi

Podjetje Promos poskrbi, da so predstavniki posameznih podjetij vedno dobro založeni s promocijskim materialom. Na svoji spletni strani imajo predstavljene vse vrste promocijskega materiala. Na podlagi predstavljenega, se potem podjetja lahko odločijo, kaj je tisto, kar bodo ljudje uporabljali vsak dan in bodo to imeli tudi na videnem mestu.

V zadnjem času so zelo priljubljeni t. i. ovratni trakovi, ki jih skorajda vidimo na vsaki tretji osebi. Zakaj se torej podjetnikom ali pa nekomu, ki za svoj posel hoče narediti reklamo, splača investirati ravno v tovrstni material? Odgovor je sila enostaven in verjetno tudi vi sklepate, zakaj. Predvsem zato, ker ovratni trakovi ne krasijo samo našega vratu, ampak nanje lahko obesimo marsikaj, poleg tega pa delamo še reklamo za naše priljubljeno podjetje.

V podjetju Promos tako ponujajo različne oblike in barve ovratnih trakov, ki jim kar ni videti konca. Ker pa človeška domišljija nima meja, lahko obliko in barvo ovratnega traku, ki je namenjen promociji, naročimo tudi po svojih željah. Podjetje je namreč vedno pripravljeno prisluhniti posameznikom in jim ustreči, če se le da.

Ovratni trakovi podjetja Promos so tako lahko potiskani ali pa taki z držalom za steklenice ali pa z uro, odpiračem, USB ključem … Ovratni trakovi so lahko tkani, odsevni … Kakorkoli že, izbira je velika in neverjetna, cena pa je seveda odvisna od količine naročenega materiala in še od nekaj dejavnikov. Katerih, si lahko ogledate na njihovi spletni strani, kjer boste lahko dobili tudi njihov kontakt in jih ob prvi priliki poklicali in se z njimi dogovorili o naročilu ter o vseh ostalih pomembnih podrobnostih.