V določen bar še posebej radi zahajate in, ko se odločite za pijačo, brez pomisleka se odpravite tja? Kaj je botrovalo temu, da je ta bar vaš najljubši? Zanimivo, da si ljudje enostavno in mimogrede izberemo kraje, ki so nam še posebej pri srcu in četudi je še ogromno drugih, se odločimo zgolj za enega in na to vpliva kar nekaj dejavnikov. Recimo, da so vas prepričali oblazinjeni barski stoli. Nas nič ne preseneti, glede na to, da ljudje veliko damo prav na udobje. In, če plačamo za pijačo, seveda želimo tudi udobno sedeti. Bar, ki ima oblazinjene stole, bo zagotovo imel tudi več obiska, saj bodo stranke prepoznale udobje in ugodje in se bodo zagotovo tudi rade vračale. In to je seveda bil naš cilj, če smo ponudnik. Če pa smo zgolj obiskovalec, pa se nam bo zdelo dobro, da smo našli priljubljen bar. In tudi mogoče našli nekaj, kar bi želeli imeti doma. Oblazinjen barski stol? Zakaj pa ne? -> http://pohistvo-novak.si/izdelek/barski-stoli-novak/

V bare zahajamo ob priložnosti ali pa kar tako. Odvisno kakšna oseba smo in določeni ljudje so redni obiskovalci določenih barov, spet drugi pa samo po potrebi. Ne glede na to, pa je pred nami lepo število različnih barov, ki dejansko ponujajo skoraj enako, kajti ponudba je skoraj enaka, zgolj z nekaj razlikami mogoče, pa vendar vedno najraje odidemo v priljubljen bar. Smiselno, glede na to, da nam ta nudi super udobje. In v bar gremo prav po udobje in ugodje, želimo si odpočiti, odmisliti, itd. In bar je lahko pravi in odličen način.

Četudi smo nekoč mogoče menili, da videz bara ni toliko pomemben, pa se  bomo strinjali, da je ta zelo pomemben, če želimo stranke prepričati, da se odločijo za nas in postanemo izbran bar. In na to bodo mogoče vplivali prav oblazinjeni barski stoli, zaradi katerih se bodo naše stranke vedno znova vračale in posedale pri nas.