Kozmetika je skupno ime za vse snovi, ki se uporabljajo za to, da spremenijo izgled ali vonj človeškega telesa. Tako med kozmetiko uvrščamo kreme, parfume, šminke, lake za nohte, gele, deodorante, šampone in podobne izdelke.

Torej pod kozmetiko Labelage štejemo tudi različne vrste krem. Pojem krema je zelo širok. Beseda krema izhaja iz grškega jezika, v katerem ta izraz pomeni mazati. Krema kot taka pa pomeni različne pripravke. Kreme delimo na tekoče do pasasto sredstvo za nego kože, npr. krema za sončenje, porjavitvena krema itd.

Krema kot farmacevtska oblika je torej v obliki emulzije, ki je sestavljena iz vodne in oljne faze. Za stabilizacijo emulzije je potreben dodatek emulgatorjev, ki pa lahko povzročijo tudi alergijsko reakcijo. Običajno se kreme uporabljajo za aplikacijo na koži, redkeje pa tudi na sluznicah.
Kvalitetna krema je ključnega pomena za zdravje naše kože. Kvalitetna kozmetika L`abelage pa je lahko dnevna ali nočna krema.


V nadaljevanju se bomo osredotočili na nočno kremo, ki bi morala postati del vsake kopalnice ali prostora, kjer hranimo tovrstne izdelke. Zakaj? Nočne kreme namreč obnavljajo našo kožo zelo intenzivno, saj so regeneracije preko noči dvakrat večje kot čez dan. V tem času se namreč popravlja škoda, ki smo jo koži naredili čez dan.
Nočne kreme so zelo bogate z aktivnimi sestavinami, ki spodbujajo obnavljanje kože. Nočne kreme imajo navadno veliko bolj bogato teksturo od dnevnih krem ter zato naši koži, ki jo obremenjujemo čez dan, zagotavljajo več hranljivih in vlažilnih sestavin ter krepijo njen zaščitni sloj.
Poglejmo si nekaj zelo učinkovitih nočnih krem, ki jih v svoji spletni trgovini ponuja podjetje Puranatura.si. Med najbolj kvalitetnimi nočnimi kremami sta: krema Marilou Bio, nočna krema z arganovim oljem ter Kivvi, dnevna in nočna krema z izvlečki breze in borovnice.
Kremi lahko naročite preko spleta in tako poskrbite, da bo vaša koža z uporabo takšnih krem lahko ponovno zaživela v vsem svojem sijaju in lepoti. Kremi sta cenovno primerni za prav vsak žep.