Kateri vonji pa so všeč vam? Je to mogoče bergamotka, osvežilni vonj grenivke ali limete ali pa imate raje sladke vonje breskve in janeža? Ne glede na to, kakšni vonji so vam všeč, boste lahko v ponudbi blagovne znamke z naravnimi izdelki Essentiq našli vonj, ki vam ustreza! Njihove dišave za vonj namreč čudovito dišijo in so na voljo v različnih izjemnih kombinacijah, zaradi katerih bo vaš dom dišal še lepše, vi pa se boste v njem še bolje počutili.

Predstavljajte si, kako lepo bi bilo, če bi vas ob prihodu domov namesto vonja po neprezračenem prostoru ali čevljih v predsobi pričakal prijeten vonj. To je možno brez ‘kemije’ ali kakršnih koli škodljivih in umetnih snovi, ki so dodane nekaterim dišavam in zaradi česar jih marsikdo noče uporabljati. A dišave za dom Essentiq so drugačne: so namreč popolnoma naravne, krasnih vonjev in zasnovane tako, da ne vsebujejo ničesar, kar bi vam škodovalo.

Njihova glavna sestavina je alkohol, ki so mu dodana različna eterična olja. Zaradi tega njihov vonj ni vsiljiv, kot to velja za razne umetne arome, ki so premočne in nenaravne, zato so za marsikoga moteče. Vonj je tako prijeten in naraven, zato boste v njem lahko res uživali.

Imajo tudi ustrezen certifikat ter so na voljo v obliki razpršilcev zraka, s katerimi lahko odišavite potpuri, dišeče vrečke ali zrak v prostoru, ter v obliki osvežilcev zraka, ki ne poskrbijo le za prijeten vonj v prostoru, ampak so tudi lep dekorativen predmet, ki bo polepšal vaše bivalne prostore, pisarno ali kak drug prostor.

Osvežilec zraka vas bo s prijetnim vonjem razveseljeval več kot tri mesece, nato pa ga boste lahko zamenjali s kakšnim drugim vonjem iz ponudbe, saj jih je na izbiro res veliko. Zaradi tega je težko reči, katere dišave za dom Essentiq so najlepše, saj so vse po vrsti čudovite. Preizkusite jih in videli boste, da so odlična izbira tudi za vaš dom!