Električni radiatorji za kopalnico Glamox so izredno moderno zasnovani tako z vidika tehnološke dovršenosti kot z vidika same oblike, ki je zelo sodobna. Njihov dizajn velja za odličnega, zaradi česar se lepo skladajo prav z vso ostalo opremo v prostoru, ne glede na to, kako je ta opremljen. Poleg tega pa obstaja vrsta različnih modelov, med katerimi lahko izbirate, ti pa so na različnih oblik in barv, kar pomeni, da lahko med njimi vsakdo najde kaj po svojem okusu.

 Tehnološka dovršenost in wi-fi povezava

Vsi modeli so tehnološko dovršeni in imajo precizne digitalne termostate oziroma takšne, ki se lahko preko wi-fi povezave povežejo z vašim pametnim telefonom ali tablico. Takšni wi-fi termostati vam omogočajo enostavno reguliranje temperature v prostoru preko internetne povezave. To pomeni, da se vam ni treba fizično sprehoditi do radiatorja ali grelnika, ampak lahko temperaturo regulirate tudi iz drugega prostora. Tako lahko kar iz dnevne sobe prižgete radiator v kopalnici in ta bo topla ravno takrat, ko se boste namenili kopati ali tuširati. Tudi to, kakšna je trenutna temperatura v prostoru, lahko preverite na daljavo s pomočjo iste aplikacije, s katero upravljate termostat.

 Super uporabni in varčni električni radiatorji za kopalnico

Poleg vsega naštetega pa so električni radiatorji za kopalnico Glamox še izredno varčni, kar je še ena prednost več, zaradi katere se jih splača izbrati. So super varčni oziroma super energetsko učinkoviti, saj porabijo kar 35 % manj električne energije. To pomeni, da boste kopalnico z njimi ogrevali brez skrbi pred tem, da bi porabili preveč energije oziroma da bi na koncu meseca plačali previsok račun.

Poraba je namreč pri njih res zelo nizka, za kar se imamo zopet zahvaliti odlični tehnološki dovršenosti grelca in termostata, ki je zelo hitro odziven ter izredno precizen. Hkrati pa za veliko varčnost poskrbi tudi posebna zaščita proti pregrevanju ter sama zasnova, saj so ti električni grelniki prav zasnovani z mislijo na to, da so čim bolj varčni in uporabni.