Naklon
Če iščete fitness namige, ki vam bodo pomagali obnoviti svoje mišice in izgubiti kalorije, potem je to vaša rešitev. Horizon Elite T7 omogoča naklon do 15%. Naprava bo učinkovito izpolnila vaše zahteve.

Velikost tekalnega pasu
Čeprav velikost tekalnega pasu ni najdaljša, še vedno ustreza večini tekačev, razen ekstremno visokim posameznikom. Če ste povprečen uporabnik, boste na tekalnem pasu velikosti 20×60 udobno tekli. Pri udobnem teku ste lahko prepričani, da boste dosegli odlične rezultate. Višji uporabniki si morajo morda poiskati napravo s pasom velikosti 60×22, če želijo med tekom občutiti maksimalno udobje.

Zlaganje s sistemom Feather Light
Iščete tekalno stezo, katere shranjevanje ne pomeni izjemnega napora? Potem je ta za vas idealna. Zasnovana je z možnostjo preprostega zlaganja, ki uporabniki omogoča zlaganje po končani vadbi. Ta lastnost prav tako pomaga prihraniti prostor, saj zložena naprava zavzema manj prostora.

Vadbeni programi
Številni vgrajeni vadbeni program bodo tekaču pomagali izvajati različne vadbe. Ta tekalna steza ima 44 vadbenih programov, ki so jih zasnovali certificirani inštruktorji vadbe, da vam pomagajo doseči svoje cilje. Programi so razdeljeni v različne skupine; 9 za kalorije, 13 za razdaljo, 4 za intervale, 3 za uspešnost, 10 za korake, 2 po meri in 2 za virtualno aktivnost.

Nadzorovanje srčnega utripa
Vaš srčni utrip je pomemben del vadbenih podatkov, saj vam lahko pomaga ostati na pravi intenzivnosti vadbe. S to tekalno stezo, ki je opremljena s kontaktnimi ploščami za nadzorovanje srčnega utripa, lahko učinkovito sledite svojemu utripu. Prav tako se ponaša s Polar prsnimi pasovi, ki omogoča natančnejše sledenje utripu. Zapomnite si, da vam pasove brezplačno podarja radodaren proizvajalec. Ko boste podatke o svojem srčnem utripu hranili v svojem koledarju, boste lahko učinkovito dosegli svoje vadbene cilje.

Zaslon
Možnost ogleda svojih vadbenih podatkov omogoča, da ostanete motivirani tudi med daljšimi treningi.