Kje kupiti embalažo za izdelke? Kakšno folijo uporabiti za zaščito nekega izdelka? Kako ga pripraviti na transport ali daljše skladiščenje? Kako zapakirati izdelke za pošiljanje po pošti? Pri tem vam lahko pomagajo različni izdelki za pakiranje in embaliranje, ki jih lahko naročite pri podjetju Intercommerce. Nudijo vam namreč široko paleto različne embalaže, zaščitnih folij, ovojnih papirjev, vreč za skladiščenje in podobnih izdelkov, ki si jih lahko ogledate v njihovi ponudbi.

Velika izbira različnih možnosti

Prav za vsak izdelek se lahko najde primerna embalaža. Če ne veste, kako zapakirati določen izdelek, kako ga zaščititi med transportom ali pošiljanjem po pošti in podobno, se obrnite na omenjeno podjetje in zagotovo vam bodo znali pomagati. Pri njih so namreč na voljo izdelki za pakiranje in embaliranje vseh vrst in dimenzij, v primeru, da med njimi ni tistega, kar iščete, pa vam bodo določeno embalažo pomagali najti oziroma poskrbeli za izdelavo po meri.

Kakšno embalažo potrebujete?

Ko izbirate embalažo, je treba premisliti, čemu bo ta namenjena. Za skladiščenje je treba izdelke zaščititi pred prahom in umazanijo, lahko pa tudi pred vlago, odvisno od tega, za kakšno skladišče gre. Če bomo nekaj pošiljali po pošti, so zahteve za embalažo spet drugačne – pomembno je namreč, da ta izdelek čim bolje zaščiti ter je hkrati čim lažja. Podobno pa velja tudi za transport. Zaradi tega je treba pred izbiro ustrezne rešitve razmisliti, kakšno embalažo sploh potrebujete.

Premislite o tem, kakšne so vaše zahteve in pred čim vse mora embalaža zaščititi izdelek – prahom, umazanijo, vlago, sončnimi žarki oziroma UV žarki, poškodbami, padci itd. Dandanes je na trgu na voljo toliko različnih možnosti za embaliranje, da lahko med njimi zagotovo najdete primerno. Pri tem pa velja razmisliti tudi o tem, kako je izbrana embalaža optimalna z vidike porabe časa, ki vam ga bo vzelo pakiranje. Pomembno je, da to poteka čim bolj na enostaven način ter čim hitreje, sploh če imate za spakirati večjo količino izdelkov. Zaradi tega se včasih splača plačati tudi nekoliko višjo ceno, saj boste prihranili pri času.