Kako opremiti notranje prostore? Kakšno opremo izbrati, da se bomo v njih dobro počutili in da bo hkrati oprema tudi funkcionalna? Običajno ob besedi oprema pomislimo na pohištvo, a v resnici lahko na to, kakšen bo videti prostor, bistveno vpliva tudi druga notranja oprema. Poleg oken, vrat in talne obloge so to recimo tudi radiatorji. Dizajnerski radiatorji Glamox v tem smislu zagotovo polepšajo prav vsak prostor!

Dizajnerski radiatorji Glamox

Različni sistemi za ogrevanje in estetika

Ko se odločamo za sistem ogrevanja, običajno razmišljamo predvsem o stroškovni učinkovitosti in udobju, ne pa o estetiki. V zadnjem času v marsikaterem domu sicer prevladuje talno ogrevanje, ki omogoča, da so vse napeljave skrite pod tlemi, kar poskrbi tudi za lep videz. Vendar pa se talnega gretja žal ne da inštalirati povsod oziroma imajo nekateri glede njega tudi pomisleke, zato se raje odločajo za druge načine ogrevanja.

Eno od možnosti predstavlja klasična centralna kurjava, ki običajno deluje na olje, lahko se ogrevamo tudi s plinom, s toplotno črpalko, na drva ali na druge načine, pri čemer se lahko napeljave skrije v steno ali pa ostanejo vidne. Zagotovo pa so vidni radiatorji oziroma grelniki, pri katerih pa na srečo proizvajalci v zadnjih letih razmišljajo tudi o estetiki in ne le o funkcionalnosti. To velja tudi za ogrevanje na elektriko in električne grelnike, ki imajo še to prednost, da za njihovo namestitev ne potrebujete nobenih dodatnih napeljav.

Če ob tem izberete še grelnik, ki je premišljeno in sodobno oblikovan, pa bo vaš dom z njim še lepši. Taki so na primer električni dizajnerski radiatorji Glamox, ki so oblikovani v skladu s skandinavskim dizajnom, ki velja za enega najboljših na svetu. Zaradi tega navdušujejo s prefinjeno estetiko, ne glede na to, za kateri model se odločite, saj so vsi po vrsti zelo lepi.

Na voljo so tudi v različnih barvah, kar pomeni, da jih lahko še posebej prilagodite svojemu okusu in ostali opremi v prostoru. Seveda pa njihova odlika ni le estetika, ampak tudi velika učinkovitost. Poleg tega pa so tudi izredno varčni, kar je še en razlog več, da se jih splača izbrati za ogrevanje.