Ste pod stresom? Imate občutek, da vam več nikoli ne bo uspelo vzpostaviti ravnovesja? Čutite, da ste na dnu in z močmi čisto na koncu? Potem potrebujete prehransko dopolnilo, kateremu rečemo ašvaganda.

Ljudje smo včasih čustveno nestabilni, kar nas niti malo ne preseneča, glede na stres v katerem se nahajamo prav vsakodnevno. Z vseh strani nas obstreljujejo z negativizmom in se od nas pričakuje toliko, da se nam zdi, da v celem življenju nam ne more uspeti vse. In seveda to posledično slabo vpliva tako na čustveno kot na fizično zdravje, saj je eno z drugim močno povezano.

Pa tako slabo spite od vseh teh skrbi. Samo kopiči se vse in iz dneva v dan postajate bolj obupani. Utrujeni ste, brez energije, o vitalnosti pa nima smisla govoriti. Zapomnite si skoraj več nič in ste videti tako, kot bi vas pohodil nosorog. Ko bi le kdo lahko pri tem pomagal in na nek način nam vbrizgal kakšno injekcijo, ki bi popolnoma spremenila celotno stanje. Da bi normalno se odpravili spat, pri tem pa mislili na lepe stvari. Da bi se zjutraj prebujali spočiti in bi naše kognitivne sposobnosti bile na nivoju 20 letnika.

Mogoče pa imate težave tudi z zanositvijo in ste poskusili vse mogoče, pa se nikakor »ne prime«. Kako je šele to obupno.

Če ste se našli kje med vrsticami, je vaša rešitev ašvaganda, ki je odlično prehransko dopolnilo in ima toliko pozitivnih učinkov, koliko težav lahko naštejemo. Ta bo celo ščitila naše celice pred vsiljivci in možnimi povzročitelji bolezenskih stanj. Pomagala bo pri regeneraciji in tudi pri obnovi ženskih organov. Koža bo videti sijajno, srce in ožilje pa nam bo zelo hvaležno. Našteli smo le nekaj pozitivnih učinkov tega prehranskega dopolnila na naše telo in na odlično počutje. In verjetno smo vas prepričali že s temi nekaj, da gre za takšno naravno in v nobenem primeru škodljivo prehransko dopolnilo, ki več ne sme manjkati pri vas doma.